CoverMinds bestaat 1 jaar!

Feest! Precies een jaar geleden gingen wij, Naomi en Tamara, op weg naar de Kamer van Koophandel in Rotterdam om CoverMinds in te schrijven als vennootschap onder firma. Wel precies een jaar geleden, maar niet op 1 maart. Dat klinkt heel logisch inderdaad. Alleen wij krijgen het voor elkaar om een dag als 29 februari uit te kiezen, oftewel schrikkeldag. Dat mag de pret echter niet drukken, want het is hoe dan ook een mijlpaal.

Vanaf november 2015 besloten we om een eigen bedrijf te starten. We waren net klaar met de studie Leisure Management en hadden ervaring opgedaan in de vrijetijdsbranche en over positionering. Hoe meer we die sector gingen ontdekken en hoe meer kennis we kregen, hoe meer we zagen dat er wat miste bij veel bedrijven. Mensen identificeren zichzelf vaak door middel van de dingen die ze in hun vrije tijd doen. Als een bedrijf een goede branding heeft, een goede beleving en zijn eigen waarden uitstraalt, zullen de juiste mensen zich aan dit bedrijf willen binden. Dit zagen we ook bij onszelf. We zoeken merken uit die ons inspireren en waarmee we ons willen identificeren. Het is langzamerhand onze missie geworden om een wereld te creëren met inspirerende merken. Merken creëren die een positieve impact hebben, zodat mensen met elkaar verbonden worden en geïnspireerd raken om hun eigen identiteit te creëren.

We begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan om de ideeën op papier te zetten, met als doel om het voor het einde van het jaar af te hebben. Het volgende doel was om het bedrijf daadwerkelijk op te richten. We keken elkaar aan en dachten: ‘we doen het gewoon.’ We namen de uitdaging aan en zorgden dat we er het beste van zouden maken.

Inmiddels zijn we een jaar verder. We hebben wat heuvels beklommen. Een uitdaging is het zeker gebleken, maar wel de leukste uitdaging die we ooit hebben gehad. Dit afgelopen jaar hebben we zoveel geleerd en zoveel nieuwe mensen mogen leren kennen. We zijn geïnspireerd en inspireerden anderen. En misschien nog het belangrijkste: we zijn steeds meer achter onze eigen waarden gekomen.

Het was een mooie eerste levensjaar van CoverMinds. Shout-out naar iedereen die ons in dit eerste jaar heeft geholpen en gesteund! Het komende jaar blijven we doorgaan met onze missie. Een nieuw CoverMinds-jaar waarin we hopelijk nog veel meer toffe dingen mogen beleven. En ook dan nemen we jullie natuurlijk weer mee in ons avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *